Vestingwerken Helpt (OOK NU ! )

HELP
Het kan zomaar gebeuren, je wordt ziek, breekt een arm, of raakt anderszins wat minder mobiel. De buren zijn er niet en de familie woont niet echt in de buurt. Toch zijn er klusjes die gedaan moeten worden. Een lamp ophangen, een gootsteen ontstoppen, wat boodschappen doen of even naar de stort. Professionele hulp, een timmerman of loodgieter is duur, vaak te duur voor dat soort werkzaamheden. Maar misschien voel je je gewoon wat eenzaam en heb je alleen maar behoefte aan een praatje. Kan toch ?

VESTINGWERKEN HELPT                                                                                                                        
De vrijwilligers van Vestingwerken doen graag hun best kleine hulpvragen van de inwoners van Oudeschans op te lossen. Wel moeten de werkzaamheden aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag een klus niet te veel tijd in beslag nemen en verrichten de Vestingwerkers geen huishoudelijk werk of taken met veel risico’s. Ook komen eventuele materiaalkosten voor rekening van de opdrachtgever.
Hulp nodig, bel gerust. We maken even een afspraak om situatie op te nemen en vervolgens binnen afzienbare tijd de klus te klaren.

Voor informatie bel gerust 06-24287518 of mail naar bertdost@gmail.com

Bert Dost, coördinator

CORONA UPDATE
Vanzelfsprekend blijven de vestingwerkers actie, er zijn veel mensen die aanbieden voor anderen die tot risicogroepen behoren boodschappen te doen of andere werkzaamheden te verrichten.
Schroom vooral nu niet om hulp te vragen, zo ontlasten we misschien ook een beetje de mensen die op dit moment zo hard voor ons werken.